fredag 27. januar 2012

Bedre sent enn aldri...

Nå er det veldig lenge siden noe har blitt skrevet noe her i vår kjære blogg og relativt mye har skjedd siden sist.

Helgen 6-7 jan. var i Bergen, der skulle vi møte Fana1 og Fana2 i to bortekamper i Iskanten "superdome".  Vi  kom godt forberedt,  på lørdag hadde vi taktikkmøte i konferanserommet på hotellet (vi leker ikke ishockeylag). Senere samme kveld møtte vi Fana 1, vi visste dette kom til å bli en vanskelig kamp, noe det også ble. Selvom vi mønstrer så og si fullt lag (vi manglet bla. Captain Kirk!!) blir Fana 1 for sterke for oss, vi holder godt følge ut første periode (2-1?), men det rakner de to siste periodene og Fana1 vinner hele 12-1.

Søndag morgen kun 13 timer etter det forsmedelig tapet mot Fana 1 så er det klart for å møte lillebroren, Fana 2. Dette er et lag vi har spilt veldig jevnt mot tidligere i sesongen (1 tap og 1 seier) og vi visste vi hadde gode muligheter til å ta med oss 2 poeng hjem til sørlandet. Kampen starter som det dessverre ofte gjør for oss, Fana 2 scorer 2 raske mål. Det kan virke som Bergenserne er litt mer A-mennesker enn oss, for det tar litt tid før vi våkner. 1. periode ender 2-0 til Hansa-folket. I pausen får gutta enn skjennepreken av vikar kaptein Lillemoen, noe som ga umiddelbare resultater. Vi går ut og vinner 3 periode 3-0 (?) og inn mot siste periode leder vi 3-2. 3. peridode blir en krig, og det blir hett mot slutten. Vi tar på oss to dumme utvisninger på slutten (undertegnende tok den dummeste) og avslutter periden med 3 mann på isen. Heldigvis klarer gutta på isen og ri av begge utvisningen og KIK kan innkassere sin 3. (historiske;) seier!!

Dagen etter, Mandag, var det rett tilbake på trening. Trener Frank var fast bestemt på at det var mye som skulle forbedres frem mot hjemmekampene 18 og 19 feb. mot serieleder Haugesund. Det har blant annet blitt bestemt at vi en gang i uka skal ha "powerskating" hele treningen (noe som er veldig slitsomt, men veldig bra, spesielt for oss ferskinger i gamet).Dette for å bedre skøyte ferdigheten og utholdenheten vår. For å sikre godt oppmøte hver trening så vet vi spillerene aldri hvilken dag denne "powerskatingen" blir. Det er derfor like spennende hver trening, er dette dagen?? Kommer det 2 keepere så blir det ingen powerskating (bare et tips gutta ;) !)

Vi har også hatt et spillermøte. Der har vi tatt opp forskjellige emner, og spiller og trener har fått luftet forskjellige meninger. Noe som er veldig greit å gjøre en gang i blant. Jeg kan dessverre ikke skrive noe om det som kom frem, siden dette er topp hemmelig.

Troppen er så og si skadefri også. Mr. 80`s er dessverre ute med noen knekte ribbein. Han knakk ribbeina på første bergensturen (før jul), disse knakk han dessverre opp igjen etter herosik innsats under den siste Bergens helgen.

Det var alt for denne gang, vi satser på litt jevnligere oppdateringer i fremtiden, følg med!!

Sportslig hilsen #55 Anders Mikkelsen









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar